kozama-logo-12.png

KOZAMA

BIOGRAFIA

KOZAMA_2.jpg

Kozama és un grup que uneix estils de música diversos com el hip hop, el soul o el funk, passant pel Drum'n'Bass i el Dubstep, amb la intenció de presentar, als seus temes, problemes globals comuns, i utilitzar el micròfon i la música per unir les veus de la gent.


Una formació de nou persones que presentaran el seu nou disc aquest 2020 i que ofereixen un directe molt potent i enèrgic que es podrà veure als escenaris a partir d’aquesta propera temporada.


El projecte neix dels membres de la banda Hora de Joglar que decideixen tancar l'etapa d'aquest grup i crear un nou projecte a partir d'una nova formació i un nou estil de música.

Kozama es un grupo que une diferentes estilos de música como el hip hop, el soul, o el funk, pasando por el drum’n’bass y el dubstep, con la intención de presentar, en sus temas, problemas globales comunes, y utilizar el micrófono y la música para unir las voces de la gente.

 

Una formación de nueve personas que presentaran su nuevo disco este 2020 y que ofrecen un directo muy potente y enérgico que se podrá ver en los escenarios a partir de la próxima temporada. 

El proyecto nace de los miembros de la banda Hora de Joglar que deciden cerrar la etapa de este grupo y crear un nuevo proyecto a partir de una nueva formación y estilo de música.